tag:blogger.com,1999:blog-23607359.post9076728229124630988..comments2024-01-06T19:00:11.203-08:00Comments on From Xixon to London : El valor del tiempu ...ayalgueruhttp://www.blogger.com/profile/14823987596236136583noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-23607359.post-58103768773155773872010-09-04T03:29:08.137-07:002010-09-04T03:29:08.137-07:00Ye verda ... puede ser ... porque recuerdo esa sen...Ye verda ... puede ser ... porque recuerdo esa sensacion permanente de tar ultrfartucau a puntu de reventar de tanto comer ... o siepre o tar medio enfilau o mediu de reseca pero nunca bien ... salu !ayalgueruhttps://www.blogger.com/profile/14823987596236136583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23607359.post-16180841110239549222010-09-04T02:36:23.712-07:002010-09-04T02:36:23.712-07:00Chalgueiru, o que levo mal eu son as farturas cona...Chalgueiru, o que levo mal eu son as farturas cona xente. Tou trabyando en Dakar, Senegal, agora ya en pleno ramadan la xente nin come nin bebe. Tou fadiendo cumo el.los (menos nun beber) ya la verda ia que sou a concentrame meyor no trabayu. De la que tou p´Asturias, la xente anda tol dia comiendo ya bebiendo--eso ia lo que peor l.levo. Lo que mas me presta de tornar a Asturias ia´l clima atlantico ya eso de garrar el coche pa tar a calear nos montes tolos dias. Salu!paulnoreply@blogger.com