14 July 2007

Pitu con curry verde tailandes


Pitu con curry verde tailandes

Los ingredientes podeis seguro mercalo n'asturies nes tiendes un poco delicatessen ( yo atopelos en xixon) y yo creo que tamien nos supermercaos mas pijos tipo corte ingles , yo pude mercalo en xixon n'esta tienda que ta entre el hotel begona y tirando pa donde esta la sidreria la costa ( los que soys de xixon sabeislo ) , la tienda que fai esquina nun soy acordame comu se llama.

Mas o menos 500 gms de carne de pollu
200 gms frejoles o meyor de estos otros que son comu tubinos ( sabeis cuales son)
Pasta de curry verde.
1 lata o media si ye grande (250 0 300 mls) de lleche de coco.
Chiles
Cilantro

Dificulta: pequena
Tiempu: media horina hasta 45 minutos depende.

Corta-y la carne en tirines. Corta-y los frejoles a lo llargo. Cortais los chiles en rodaxines pequenes segun lo querais mas o memos picantes.
Vais friendo la pasta verde curry ( 4 cucharadines ) col cilantro en un wok o nuna sarten si nun teneis el wok. Unos 3 minutinos hasta que podais sentir l'arume de les especies , nun vos pasar que quema ! , meteis el la carne cortada previamente en tirines y los frejoles y vais moviendolo hasta que esta carne tea cocinao dafechu. En esi momentu meteis la lleche de coco y vais removiendolo hasta que todo se vaya poniendo gordino ,,, unos 5 minutinos o asina.

Sirvese con arroz ( meyor si ye arroz xasmin tailandes) pero un arroz llargu val tamien.
Podeis meter tamien lemon grass ( nun se comu se llama ) pero podeis pasar ensin ello y ye dificil d'encotrar.

1 comment:

Stewie Griffin said...

saludos!!

Te dejo deberes!! No la rompas que trae mal fario!!

saludos, a ver si nos vemos pronto!!

http://kill-lois.blogspot.com/2007/07/saldando-mi-deuda-con-el-padrino.html

Consulta mi blog!

Locations of visitors to this page