03 July 2007

Recetes de Tailandia 1- Curry Musamun con Ternera.

Ternera con Musamun

Pa 4 persones.

Dificulta : Muy dificil nun ye porque pa poder facelo yo y salir bien.

Tiempu de preparacion: 1 horina digo yo ,,

2 cuyaraes aceite cacagues.
1 cuyaraina pasta curry musamun
3/4 ternera, cortao fino ( cubinos o tayaes fines piquinines )
1 grande cortada
1 cebolla
1 Lata lleche coco.
1 cuyarada de Nam Pla ( salsa pescao )
1 cuyaradina sucre integral
3 pimientinos chiles cortaos muy fininos.
Punhadin de cacagueses tostaos ensin sal.


Calentar l’aceite xunto a la pasta curry con fueu fuerte hasta que la pasta tea ferviendo.

Anhadir la ternerta la patata , la cebolla , el nam pla ( salsa pescao ) el sucre y los pimientos picantes ( son lo que llamamos nosotros chiles )

Removelo bastante y cocinalo a fueu fuerte 10 minutinos. Depues dexalo media horina mas col fueu ya mas suave.

Servilo y echai los cacahueses cortaos piquininos por enriba.

Avisu ! – Cuidao con pasavos col nam pla ! usa-ylo con mucha moderacion si nun queries que la vuestra comida acabe goliendo y sabiendo a macizu.

Como tolos curries suel servise con un platin de arroz.

Nun toy seguru de que podais mercer tolos ingredients n’asturies ( la lleche coco y l’aceite cacagues igual nel corte ingles o dalguna tienda delicatessen pero el musamun o el nam pla ( la salsa pescao ) ni de broma supongo).

Pues eso si vos animais podeis mercer los ingredientes on line en

http://www.thai4uk.com/ ( sirven tamien al extranxeru )

Supongo abra otres empreses que tambien los vendan online pero nun fiu a atopar nunguna en espana.

Pa la proxima ponga semeya que se me olvidare sacala :-D

No comments:

Locations of visitors to this page